måndag 6 april 2009

Måndag

Idag var man till skolan igen, känndes skönt att komma dit efter en veckas hemmaplugg. Tycket det var en intressant dag, som bara försvann :) Inte vanligt att det händer hehe.
Började dagen med att göra lite olika tester, reaktionsförmågan hörseln känsel osv. Var roligt att göra lite annorlunda än att bara sitta o rå plugga. Sedan var det lunch, mumsig soppa:). Därefter skulle vi dissekera ett fårhuvud. Plocka ur hjärnan o studera den. Vi skulle även leta på lite olika saker på huvudet, senor brosk o lite annat smått o gått. Därefter plockade vi ut ögat o tittade på det, skar sönder det för att titta på insidan och plocka ut glaskroppen och linsen. Tycker det är intressant att se hur allting ät uppbyggt och deras funktion.
Därefter avslutade vi dagen med ett seminarium, som drog ut på tiden för vi hade så många frågor. Men som sagt dagen bara försvann så vad gör det om man slutar 16.20 då istället för våran egentliga tid;)

Nu när jag har kommit hem har jag varit duktigt o dammat o dammsugit vardagsrummet o satt karln i arbete med att diska. Fattar inte hur vi kan lyckas få det så stökigt här hemma hela tiden, får hoppas det blir bättre när vi får våran katt:) Inte för vi har köpt en ännu men jag har tittat ute en redan hur söt som helst, men den kostar därefter oxå men det behöver inte älskligen veta. Fast vill ni veta så är det inte under 3000 ;) men det är en fin katt med bra stamtavla o allt :)

hojj

2 kommentarer:

  1. Nej men fy fan! En katt som kostar mer än 3000 är rent galenskap. Jag kan fixa en för en påse chirre om du vill!!! Visst är anatomin rolig..? :)

    SvaraRadera
  2. haha ne inte för min del:) så länge det är en bra katt. Vill ha en lite "finare" katt än en vanlig bondkatt.
    japp fast intensivt o svårt men dock intressant.

    SvaraRadera