onsdag 1 juli 2009

Onsdag

Nu har de gått en vecka sedan jag sist skrev, måste verkligen bli lite bättre på att skriva. Är skönt att få skriva av sig ibland.

Förra veckan åkte vi ned till Eva och spenderade kvällen med film o små snack, mysigt. Kom ner rättså sent så det fanns inte tid till någe annat.
På torsdagen så skulle ja o darlingen till lisseberg men eftersom Eva inte skulle jobba så tvingade vi med henne o Charlie, han hade arbetat natt så han hann inte sova någonting men vad gör det han är ung. Hade för mig att de öppnade 10 men vi kom inte dit förens 11.30 o då såg vi att de inte var öppet, utan 13.00. Vi vandrade iväg till en park o satt o njöt i skuggan, för det var olidligt varmt måste jag säga, alla höll på att dö men inte ska man klaga för snart kommer kylan o de är värre.
Väl inne på Lisseberg åkte vi nästan allt, inte barn karusellerna. Men Charlie o ea åkte uppskjutet vilket Eva o ja fegade ur på, o höjdskräcken som bara Charlie åkte. Har åkt den en gång förut och den förstörde min dag så nej tack till den :)

Den roligaste var iallafall Ballder o kanonen, fast man fick ont sista gången vi åkte. Men det var en varm och rolig dag, var inte hemma förens efter 23, o då kan ja säga att Charlie var trött :)

På fredagen åkte vi iväg till Göteborg igen för att gå på Meteltown, oxå en varm dag. Vi sov hemma hos Anna, varm lägenhet men mysig. Träffade några av hennes kompisar som vi satt o drack med innan det bara av emot Frihamnen. Väl där träffade vi Johan, en kompis till Ea som vi hängde med udner kvällen.
Vi var rätt sena dit så vi såg lite av CoB sedan var de Volbeat som kom upp på scenen. De var asbra, synd att de inte spelade maybelin in hoftholder (eller hur det nu stavas), tycker den är lite bättre än de andra. Men de var bra som sagt o kul att se dem live.

Därefter kom Disturbed upp scenen, de var oxå riktigt bra. Mycket bättre än förväntat :)

kvällen avslutades med Slipknot, världens bästa band:) Så jäkla bra live o hur underbart att se dem. Går inte att beskriva hur bra de är live. Bäst är när alla ska sitta på marken tills han skriker "jump the fuck up" då ska alla hoppa upp. Blir så skön stämning och med tanke på att vi var i en hamn så gungande hela marken, nice trodde den skulle rasa.

Men det var en varm o rolig kväll och Ea lyckades stucka foten i ett dike oväntat:)

På lördagen var vi nere i stan och gick på universeum och gick runt lite o tittade, mysigt.
Sedan åkte vi till mina föräldrar och grillade o myste, vart lite försent att åka hem så vi stannade en natt till hos Eva o Charlie.

O på söndagen gick vi runt i Skövdes centrum o tittade oss omkring innan det var dags att åka hem. Känndes lite tråkigt att åka tillbaka men var jäkligt skönt att sova i sin egna säng och inte på en luftmadrass :)

Denna vecka har vi varit hos svärmor o badat o grillat, mysigt o idag ska jag in o jobba, lite extra pengar till kassan :)

Ne nu ska ja ta en dusch i denna värme o sedan äta lite frukost.

BTW bilder kommer lite senare när jag har hittat sladden som man kopplar ihop med datorn :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar